Pannenkoeken met peer en geitenkaas

Pannenkoek met peer en geitenkaas

Ingrediënten

•  300 gram bloem
•  snufje zout
•  3 eieren
•  750 ml melk
•  2 peren
•  200 gram geitenkaas
•  2 eetlepels pecannootjes
•  40 gram rucola
•  boter om te bakken
•  beetje honing
 

Bereiding

Doe de bloem in een kom en voeg een snufje zout toe. Maak een kuil in het midden en kluts daar de eieren in. Voeg ongeveer de helft van melk toe en mix tot een glad beslag. Giet dan beetje bij beetje de rest van de melk er bij tot deze helemaal is opgenomen. Schil de peren en snijd in dunne plakjes. Giet wat beslag in een pan met wat gesmolten boter en leg wat plakjes peer er in voordat het beslag gestold is.

Beweeg na een paar minuten de pan voorzichtig op en neer en draai de pannenkoek om. Bak ook de andere zijde mooi bruin. Leg de pannenkoek op een bord en leg wat rucola in het midden. Kruimel wat geitenkaas erover en wat pecannoten. Vouw de pannenkoek dicht en druppel wat honing er over.