Met een OFYR het voorjaar in

Het voorjaar nadert alweer! De dagen worden langer, de eerste knoppen zitten aan de boom en de narcissen schieten uit de grond. Heerlijk, we worden er allemaal wat vrolijker van!

OFYR 85-100 sfeerDe barbecueliefhebbers onder ons kijken uit naar het moment dat de BBQ tevoorschijn gehaald kan worden en zijn zich stilletjes aan het oriënteren op een nieuw exemplaar waarmee ze hun kookkunsten nog wat verder kunnen ontplooien. Steeds weer op zoek naar nieuwe culinaire uitdagingen kom je dan al snel uit op de The Bastard kamado BBQ of de OFYR BBQ.

Daarom zetten we voor alle liefhebbers van heerlijk buitenkoken hieronder maar weer eens het assortiment van OFYR centraal. Een korte opsomming van dit uitgebreide assortiment helpt hopelijk bij het maken van de juiste keuzes.

OFYR Classic

Het allereerste, oorspronkelijke OFYR kooktoestel en de meest pure vorm van buitenkoken. De OFYR Classic is een prachtig Corten stalen object ontworpen om in iedere omgeving te passen ongeacht of het gebruikt wordt of niet. Ontsteek het haardvuur en ieder buitenevenement wordt een speciale beleving. Op de bakplaat/plancha bereidt u op eenvoudige wijze de heerlijkste gerechten en geniet u van een warme ongedwongen sfeer.

De OFYR Classic is beschikbaar in de diameters 85 cm en 100 cm.

OFYR Classic Black

Afgeleid van de OFYR Classic Corten is deze OFYR Classic Black met zijn trendy en gedistingeerde uiterlijk een ware blikvanger in iedere tuin. Koken op deze barbecue is een feest en geen uitdaging is te groot. De Classic Black is vervaardigd van ruig staal en voorzien van een hittebestendige matzwarte afwerking.

De OFYR Classic is beschikbaar in de diameters 85 cm en 100 cm.

ofyr-classic-black-85-100-minOFYR Classic Concrete

De OFYR Concrete zorgt met zijn stoere en subtiele uiterlijk voor een levendige verschijning op ieder terras. Met de onderscheidende zwarte betonnen sokkel en kegel met hittebestendige matte lak kan het kooktoestel in alle weersomstandigheden buiten blijven staan. Ook als het kooktoestel niet gebruikt wordt, is het een prachtig object in de tuin.

De OFYR Concrete is beschikbaar in de diameters 85 cm en 100 cm.

OFYR Classic Storage

De OFYR Classic Storage heeft dezelfde stijl en eenvoud als de overige OFYR Classic kooktoestellen, maar met het extra gemak van een ingebouwde houtopslag in de sokkel. De OFYR Classic Storage is beschikbaar in de diameters 85 cm en 100 cm en oogt prachtig als zelfstandig object of in combinatie met andere OFYR meubelen zoals de Butcher Blocks.

OFYR Island

De OFYR Island combineert een unieke stijl en functionaliteit in één compact ontwerp. Vervaardigd van duurzaam Cortenstaal bestaat dit kooktoestel uit een houtopslag, een dik houten werkblad en een houder voor specerijen en accessoires. De OFYR Island is uw complete buitenkeuken die u de ultieme beleving met vrienden en familie zal geven.

OFYR Island 100-100OFYR Butcher block

Het OFYR Butcher Block is in 4 modellen beschikbaar en bestaat uit een dik houten werkblad, een houder voor specerijen en accessoires en een optionele houtopslag. Vervaardigd van stoer Corten staal is het een ideale combinatie met de OFYR Classic modellen.

Heeft u behoefte aan meer werkruimte, dan is waarschijnlijk de OFYR Butcher Block Storage 135 voor u de beste keuze.  Dit model heeft een werkblad van 135 cm. Maar ook het OFYR Wood Storage Dressoir kan heel goed als Butcher Block gebruikt worden.

OFYR Wood Storage Bench

Met de OFYR Wood Storage Bench slaat u twee vliegen in één klap. U heeft uw droge haardhout altijd binnen handbereik en u creëert tegelijkertijd een stijlvolle zithoek met dit multi-functionele banksysteem. Deze, van weerbestendig Corten staal gemaakte modulaire unit, is uitgerust met een massief houten bovenblad en verkrijgbaar in twee maten.

OFYR Herb Garden Bench

Breng uw tuin dichter bij het koken met de Herb Garden bench met een zit- en plantenbakfunctie. De geïntegreerde houten plank is een comfortabele zitting en kan aan beide zijden van de plantenbak geplaatst worden. Ideaal om op te zitten en de planten te zien groeien.

OFYR Wood Storage

De OFYR Wood Storage maakt van een stapel haardhout een mooie, functionele wand. Achter de scharnierdeurtjes op de bovenste plank kunnen allerlei spullen worden bewaard. Met 3 beschikbare maten is er altijd een passende oplossing voorhanden. De hoogte bedraagt 216 cm en de breedtes 100 cm, 200 cm of 300 cm.

OFYR Braziliaanse grill set 100OFYR Grillplaat

De OFYR Grillrooster is een stoere tweedelige grill die ideaal is om grote stukken vlees op de OFYR te bereiden. Voor het verkrijgen van een kolensmaak plaatst u deze grillplaat direct boven het vuur. U kunt tegelijkertijd ook nog steeds op de bakplaat / plancha koken en door de verhoogde standaard kunt u eenvoudig haardhout aan het vuur blijven toevoegen.

OFYR Braziliaanse grill

Met de OFYR Braziliaanse Grill, een set van drie stalen spiesen die verticaal in een rond frame staan, grillt u op de OFYR Classic (of Storage) 100-100 in Braziliaanse stijl. De spiesen hebben houten handvaten voor gemakkelijk gebruik en maken slow cooking boven het vuur voor iedereen mogelijk.

OFYR Horizontale spiesen set

Barbecueliefhebbers zullen deze set van drie stalen spiesen op een speciaal ontworpen, extra hoge standaard ten zeerste waarderen. Geplaatst boven het vuur van het OFYR kooktoestel staat deze standaard met gekante bovenring op de ideale hoogte om vlees en groente perfect te grillen.

De OFYR Horizontale spiesen set is beschikbaar voor de OFYR 100 modellen.

OFYR Réchaud

Houdt uw gerechten warm tijdens frissere avonden met deze kleine, maar perfect vormgegeven OFYR réchaud. Deze réchaud is gemaakt van hitte vasthoudend staal en beschikbaar in de diameters 30 cm en 40 cm. De réchaud wordt verwarmd met houtskool uit het OFYR kooktoestel.